Bir elinde çiçek, bir elinde silahla Taksim'de dolaştı

Tabanca ve bir buket çiçek ile Taksim'de gezdi. Silahı kafasına dayadı, havaya ateş açtı. Tabancayı verse de kelepçe taktırmadı. Polise zor anlar yaşatan kişi, merkeze götürülürken çiçeğini de unutmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Taksim meydanına bir elinde çiçek ve diğer elinde silahla giderek, etrafta dolaşan bir şahıs polise ve etraftakilere zor anlar yaşattı.

Olay geçtiğimiz cumartesi günü saat 17:40 sıralarında yaşandı. Elindeki bir buket çiçek ile Taksim Meydanı'na gelen kişi belinden çıkardığı tabanca ile havaya bir el ateş etti. Sonra tabancayı başına dayayan kişi bir süre bu şekilde dolaştı.

bir-elinde-silah-bir-elinde-cicekle-taksimi-karistirdi_8645_dhaphoto1

Kısa sürede gelen polis, şüphelinin elindeki tabancayı istedi. O anda polise mukavemet göstermeyen kişi elindeki tabancayı polise verdi. Destek için gelen polisler, şüpheliyi gözaltına alıp yere yatırmak istedi ancak bu kolay olmadı. 4 polis, şüpheliyi bir türlü yere yatıramadı. Bunun üzerine polislerden biri, şüpheliyi etkisiz hale getirmek için biber gazı kullandı.

Polisin kullandığı biber gazından diğer bir polisler de etkilendi. Gazdan etkilenen şüpheli suyla yüzünü yıkadı. Polis de meslektaşlarının yardımı ile yüzünü yıkayarak gazın etkisinden kurtulmaya çalıştı. Şüpheli yüzünü yıkarken polis aracının üstüne bıraktığı bir buket çiçeği de alarak polis aracına bindi. Gözaltına alınan şüpheli, polis merkezine götürüldü. Polis, eylemin nedeni hakkında bilgi vermedi. (DHA)

bir-elinde-silah-bir-elinde-cicekle-taksimi-karistirdi_8645_dhaphoto2

Etiketler istanbul polis Taksim