Semih Terzi'nin eşini bıçakla kovalayan katip kovuldu

15 Temmuz gecesi öldürülen darbeci generallerden Semih Terzi'nin eşini bıçakla kovalayan noter katibi, ardından 'tehdit edildim' deyip şikayetçi oldu. Yayınlanan görüntülerin ardından katibini işine son verildi. Nazife Terzi ise tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Darbe girişimi akşamı Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın girişinde Ömer Halisdemir tarafından vurularak öldürülen Semih Terzi'nin eşi Ankara'da gittiği noterde bıçaklı saldırıya uğradı.

Nazife Terzi, gittiği bir noterde mal varlıklarını üçüncü şahıslara aktarmak isterken, noter katibi Kerem Sağlık tarafından bıçakla kovalandı.

BIÇAKLA KOVALANDI, TUTUKLANDI

Ahaber'in haberine göre, yaşanan olaydan sonra polisi arayan Kerem Sağlık, ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle Nazife Terzi'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Nazife Terzi tutuklandı. Bıçaklı noter katibinin ise işine son verildi.

Kerem Sağlık, Show Haber'e yaptığı açıklamada, "Vekaletname eğer yapılsaydı, intikal edilecekti ve darbeci Semih Terzi'nin tüm malları kaçırabiliyordu. Bu işlemde Ömer Halisdemir gibi bir yiğidin ve 250 tane şehidin hakkı var. Bu hakları yedirtemezdim" dedi.