İşadamına çıkar çıkmaz gözaltı

İzmir’de işadamları Abdullah Kavuk ve Vahit Yazgan tutuklandı. Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay ise yeniden gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir’de FETÖ/PDY örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınanlar arasında bulunan Gediz Üniversitesi kurucularından Abdullah Kavuk ve Zaman Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Vahit Yazgan tutuklandı. İzmir’de, FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonda gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay ise yeniden gözaltına alındı. Küçükbay, adliyeden çıkmadan başka bir soruşturma kapsamında yeniden gözaltına alındı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Küçükbay’ı sorgulamak üzere emniyete götürdü.

TOPLAM 11 KİŞİ TUTUKLANDI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 18 kişiden daha önce 6 kişi tutuklanmıştı. Dün adliyeye sevk edilen 18 kişiden aralarında Gediz Üniversitesi kurucularından Abdullah Kavuk, Zaman Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Vahit Yazgan’ın da bulunduğu 5 kişi daha tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı 11’e yükseldi.