Bombalı saldırıda 51 yakınını kaybeden gelin yeniden hastaneye kaldırıldı

Sinir krizi geçiren Besime Akdoğan taburcu edildiği hastaneye geri götürüldü. Damat Nurettin Akdoğan bir kez daha gözyaşlarına boğuldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep'te kına gecesinde gerçekleştirilen canlı bomba saldırısında hafif yaralanarak tedavi altına alınan gelin Besime Akdoğan taburcu edildikten sonra sinir krizi geçirdiği için tekrar hastaneye kaldırdı.

Merkez Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi'ndeki Nurettin Akdoğan ve Besime Akdoğan'ın kına gecesinde meydana gelen bombalı saldırıda yaralananların tedavileri sürüyor.

Saldırıda gelin Besime Akdoğan da hafif yaralanarak Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştı. Sürekli ağlayan ve bayılan Akdoğan, sağlık durumunun normale dönmesi üzerine taburcu edildi.

Yakınlarına sarılıp, "Düğünümüzü kana çevirdiler" diyerek acısını dile getiren Akdoğan, kardeşlerince evine götürüldü.

Akdoğan'ın eve getirilişi sırasında yakınları ve komşuları kendisine destek olmaya çalıştı.

Evde sinir krizi geçiren gelin Besime Akdoğan yakınları tarafından Dr. Ersin Arsan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

GELİN EVİ HARABEYE DÖNDÜ

Gaziantep’e Siirt’in Pervari İlçesi’nden göç eden Besime ve Nurettin Akdoğan çiftinin bugün yapılacak düğünlerinin ardından yaşayacakları ev, saldırı sonrasında harabeye döndü. Camlar kırıldı, eşya kullanılamaz hale geldi. (HABER MERKEZİ)