Polis Fenerbahçeli eski futbolcuyu öldürdü

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dalian Atkinson, İngiltere'de polis tarafından öldürüldü. Ölüme şok aletinin neden olduğu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Dalian Atkinson, İngiltere'de polisle girdiği tartışmada şok aletinin etkisiyle hayatını kaybetti.

Bir ihbar üzerine gece saat 01.30'da Atkinson'ın Telford kasabasındaki evinin yakınlarına giden polis, 48 yaşındaki eski yıldız futbolcunun üzerinde şok cihazı kullandı. Şok cihazının etkisiyle kalp krizi geçiren Atkinson'a tıbbi müdahale yapıldı ancak kurtarılamadı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY VURGUSU

Sarı-lacivertli kulüp Atkinson'ın ölümüyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Fenerbahçe'mizde de bir dönem forma giyen İngiliz futbolcu Dalian Atkinson'ın, İngiltere'de polisle girdiği bir münakaşa neticesinde, elektrikli şok aletiyle yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Fenerbahçe forması giydiği yıllarda (1995-1996 sezonu) bir lig maçında Galatasaray'a 3 gol birden atmasıyla hafızalarımıza kazınan Dalian Atkinson'a tanrıdan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."(DHA)