Türk Telekom'un zirvesinde iki istifa

Darbe girişimi sonrasın başlatılan operasyonda gözaltına alınıp serbest bırakılan üst düzey 2 Türk Telekom yöneticisi görevi bıraktı. Türk Telekom, konuyu KAP'a bildirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türk Telekom Bireysel İş Birimi CEO'su Erkan Akdemir ve Türk Telekom Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, Türk Telekom'daki görevlerinden istifa ettiler. Basından önce Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yapan Türk Telekom, yeni bir atama yapılana kadar mevcut görevlerin CEO Rami Aslan tarafından üstleneceğini de bildirdi.

'EN KISA SÜREDE ATAMA YAPILACAK'

Türk Telekom'unaçıklaması şöyle:

"Türkiye’nin lider ileti şim teknolojileri şirketi Türk Telekom üst yönetiminde değişiklik yapmıştır.

Türk Telekom Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir ve Türk Telekom Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, Türk Telekom’daki görevlerinden ayrılma kararı almışlardır.

Bu kapsamda Erkan Akdemir tarafından yürütülen Bireysel İş Birimi CEO’luğu pozisyonu kaldırılmış olup şu anda Bireysel İş Birimi CEO’suna doğrudan bağlı olarak görev yapan birimler Türk Telekom CEO’su Rami Aslan’a bağlanmıştır.

Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin'in görevleri Türk Telekom CEO’su Rami Aslan tarafından üstlenilecektir; bu pozisyona en kısa zamanda atama yapılacaktır."

İstifa eden Erkan Akdemir ve Coşkun Şahin, İstanbul Başsavcılığı'nca yürütülen darbe soruşturması çerçevesinde gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. (HABER MERKEZİ)