'Asım'ın nesliyiz, Mustafa Kemal'in askerleriyiz'

Tekirdağ'da düzenlenen demokrasi mitingine eski sağlık bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu'nun sloganı damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – Tekirdağ'da dün düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde ilginç bir slogan öne çıktı: 'Asım'ın nesliyiz, Mustafa Kemal'in askerleriyiz'...

Tekirdağ'da askeri darbe girişimi nedeniyle başlayan 'Demokrasi Nöbeti'nde dün 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' düzenlendi. 10 bin kişi katıldığı mitinge katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu bir konuşma yaptı. Konuşmasında, “Bağımsızlığımıza, kardeşliğimize, birliğimize, bütünlüğümüze, vatanımıza ve bayrağımıza kast eden hainlere dersin en güzelinin verildiği bir gecenin sabahını bize yaşatan bu büyük millete huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

'BİR ARAYA GELECEĞİNE İHTİMAL VERİLMEZDİ'

Müezzinoğlu konuşması sırasında halkla birlikte slogan da attı. Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun da bugün yayınlanan köşesinde Müezzinoğlu'nun mitinge katılanlara attırdığı slogana dikkat çekti: Asım'ın nesliyiz, Mustafa Kemal'in askerleriyiz...

Coşkun şunları yazdı: “Bu ülkede hiç kimse ama hiç kimse... 'Asım’ın nesli' ile 'Mustafa Kemal’in askerleri'nin bir araya gelebileceğine en küçük bir ihtimal veremezdi. FETÖ var ya FETÖ... İşte bunu da başardı..."