Kızının düğününde kaçırılan Korgeneral Şanver gözaltına alındı

15 Temmuz darbe girişimi akşamı kızının İstanbul Moda'daki düğününde Hava Kuvvetleri Komutanı Abidin Ünal'la birlikte kaçırılan Korgeneral Mehmet Şanver, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'de sorguya alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Moda'da kızının düğününde Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal'la birlikte darbeciler girişiminde bulunanlar tarafından helikopterle kaçırılıp daha sonra serbest kalan Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı Korgeneral Mehmet Şanver, Eskişehir'de gözaltına alındı.

Aynı zamanda Eskişehir Garnizon Komutanı da olan Korgeneral Mehmet Şanver, darbe girişinin ardından yürütülen soruşturma kapsamında Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla dün gece Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şanver'in sorgulamasının devam ettiği belirtildi.

Korgeneral Mehmet Şanver 15 Temmuz akşamı İstanbul Moda Deniz Kulübü'nde kızının düğünü sırasında helikopterle gelen subaylar tarafından Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte kaçırılmıştı. Orgeneral Ünal ve Korgeneral Şanver, daha sonra serbest bırakılmıştı.

(DHA)