Fatma Şahin: Feto, gerekirse idam edilecektir

Darbe girişimini protesto etmek için Demokrasi Meydanı'nda toplanan kalabalığa hitap eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Fethullah Gülen için "Hukuken yargılanacak, gerekirse idam edilecek" ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep'te darbe girişimini protesto etmek için Demokrasi Meydanı'nda toplanan kalabalığa konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Bu Demokrasi Meydanı şahit olsun ki hiç kimse bu ülkeyi ezansız bırakamayacak, bu şerefsizler açtığı kuyuya kendi düşecek" şeklinde tepki gösterdi. Şahin, "Fethullah Gülen'in PKK'den daha tehlikeli olduğunu" söyledi.

'FETO, PKK'DAN DAHA TEHLİKELİ'

Fatma Şahin, Demokrasi Meydanı'nda toplanan gruba seslenerek, "100 yıl önce Fransız askerlerinin bu topraklara ayak basmalarına izin vermedik, şimdi de 'Feto'nun (Fethullah Gülen) askerlerine ayak bastırmayacağız" şeklinde konuştu. Kalabalık kitleyle birlikte tekbir getiren Şahin, Türk bayrağını göstererek, "Bu bayrak şehidimin kanıyla sulanmıştır. Bu şerefsizler bizim kanımızı almadığı sürece, bu ülkeyi de alamayacak. Menderes'i ipe götürenler, inşallah o ipte kendileri de olacak. Çünkü bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı, halkıyla beraberdir" ifadelerini kullandı.

'15 TEMMUZ MİLLİ İRADE BAYRAMI OLACAK'

Konuşması sık sık " Ya Allah bismillah, Allahü ekber" sloganları ile kesilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konuşmasına şöyle devam etti: "15 Temmuz milli irade bayramı olacak. Bu şerefsizler ülkeyi bilmiyor. Benim kız kardeşimin, ablamın, gencimin yüreğini bilmiyor. O yüzden yanlış hesap yapıyorlar."