Gökhan Gönül Beşiktaş'a imzayı attı

Vodafone Arena Stadı'ndaki transfer töreninde konuşan Gökhan Gönül, Beşiktaş'tan teklifin Milli Takım kampında geldiğini söyledi. Gönül, bacağındaki Kartal dövmesi için de "15 sene önce yaptırdım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçeli Gökhan Gönül Beşiktaş'a transfer oldu. Bedelsiz olarak transfer dilen Gönül için Vodafone Arena Stadı'nda imza töreni düzenledi. Fenerbahçe'de herkese tek tek teşekkür eden Gönül'ün Başkan Aziz Yıldırım'dan bahsetmemesi dikkat çekti. Yıldırım'a özellikle mi teşekkür etmediği sorulan Gönül, "Yönetim kuruluna teşekkür ederken kendisini de kattım yanlış anlaşılmasın" dedi.

Hürriyet'in haberine göre, konuşmasında, oyuncuların 'ekmeğini yediği takımı tuttuğunu' söyleyen Gönül, Ülkemizde büyük takımlarda transfer çok görülmüyor. Bugün buradaysam, bu duruşumun bir göstergesi. Nerede bir Beşiktaşlı görsem herkes beni mutlu karşıladı" dedi ve ekledi: "Gelgitler yaşamadım. Lig devam ederken başkanım, beni takımda görmek istediğini söylemişti. Ancak resmi bir şey olmadı. Beşiktaş ilk resmi teklifini, ben Milli Takım'da olduğumda yaptı. Kontratım bittikten sonra görüşmemiz oldu."

Gökhan Gönül taraftarların merak ettiği bacağındaki Kartal dövmesinin ne zaman yapıldığının sorulması üzerine 15 yıl önce yaptırdığını açıkladı.

ORMAN: MUTLULUK VERDİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise Gökhan'ı iyi ve krakterli bir oyuncu olduğu için aldıklarını belirterek, "Gökhan'a da söyledim, küçük güzel çocuklar görüyorum, bazıları Beşiktaşlı, bazıları başka takımlı. Kapıdan girdiği zaman Gökhan Gönül'ün Beşiktaşlı olduğunu düşünmek mutluluk verdi. Ailemize hoş geldin. Seni aramızda görmekten çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.

Haberin tamamı