Dünya yıldızları ve Erdoğan sahaya çıkacak

Samuel Eto'o tarafından Afrikalı çocuklar yararına düzenlenecek olan futbol maçında Cumhurbaşkanı Erdoğan birçok yıldızla birlikte aynı sahada yer alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Smauel Eto'o Vakfı'nın 10. yıl etkinliği kapsamında düzenlenecek olan yıldılar karşılaşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da sahaya çıkacak. Erdoğan'ın futbol oynayacağı yıldızlar arasında Barcelonalı Lionel Messi'de bulunuyor.

Antalyaspor forması giyen Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o'nun adını taşıyan vakfın 10 yılı dolayısıyla, Afrikalı çocuklar yararına gösteri maçı düzenlenecek. Eto'o dünya yıldızlarının oynayacağı maça Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Erdoğan'ın maç teklifini kabul ettiğini duyurdu. Türel, "Messi'nin yanında bir başka dünya yıldızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Antalya Arena çimlerinde futbol oynayacak. Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve bendenizin de krampon giyeceği, 16 Temmuz 20.45'te oynanacak karşılaşmaya hepiniz davetlisiniz" dedi.

Yardım maçı, 16 Temmuz'da Antalya Arena Stadyumu'nda oynanacak. Maradona, Messi, Neymar, Suarez, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick, Aubameyang, ve Iniesta'nın da olduğu dünya yıldızları, Afrikalı çocukları içim top koşturacak. (DHA)