Sertel'den Düzen'e: Mahkemeye vermezsen namertsin

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, TRT'de yayınlanan Stadyum programı için '278 bin lira alıyor' dediği Ersin Düzen'e tepkilerini artırdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sertel, TRT’nin haftada 2 gün yayınladığı Stadyum programı için 278 bin lira aldığını iddia ettiği Ersin Düzen’e yeniden tepki gösterdi. Sertel, yüksek rakamlı maaş iddiası için “Hukuki yollara başvuracağım” diyen Düzen'e “Mahkemeye vermezsen namertsin” dedi.

Sertel'in bu iddiası sosyal medyada da gündeme oturunca yeni bir açıklama yapan Düzen, "Program ücretim ve aylık maaşımla ilgili hakkımda çıkan iddialar ve haberler yalandır. İftira ve yalanlarla, kişilik haklarımı zedelemeye çalışanlar ile ilgili hukuk yollarına başvuracağım. Sonucunu kamuoyuyla paylaşacağımın bilinmesini rica ederim. Saygılarımla" ifadelerini kullanmıştı.

'ÖNCE TRT'YE BAŞVUR'

Düzen'in bu açıklamasının ardından CHP'li Sertel'den yanıt geldi.

"Bence önce TRT'ye başvur" diyen Sertel, "Rakamlarda yanlışlık varsa bunu parayı avucunuza sayan TRT düzeltirdi. Çizgi filme 45 bin TL veren ve sehven 450 bin yazan TRT, çizgi film ücretini nasıl düzelttiyse senin ücretini de düzeltirdi. Özetle, beni mahkemeye vermezsen namertsin" ifadelerini kullandı.