Ersin Düzen'den maaş iddialarına cevap

TRT'den 278 bin lira maaş aldığı iddia edilen, Ersin Düzen konuyla ilgili olarak, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Ersin Düzen'in TRT'de yayınlanan Stadyum programı için 278 bin lira maaş aldığını öne sürdü. Bu iddia ile ilgili sosyal medya sitelerinde yüzlerce torum yapıldı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Ersin Düzen, Twitter üzerinden açıklama yaptı. Düzen, "Yalan, iftira, karalama, hakaret; hepsine elbet cevabım olacak, lakin sosyal medya üzerinden değil! İstanbul'a gelişimi bekleyin!" şeklinde tweet etti.

ATİLLA SERTEL NE DEMİŞTİ?

Konuyla ilgili açıklamasında Atilla Sertel şu ifadeleri kullanmıştı:

"TRT’nin Euro 2016 spikerleri arasında yer alan ve Cumhurbaşkanı’nın iftarı için Fransa’dan günübirlik İstanbul’a gelen ve Genel Müdür Şenol Göka ile aynı masada poz veren Ersin Düzen de TRT yönetiminin gözdelerinden. Ersin Düzen’in Fransa için ne kadar ücret aldığını bilmiyoruz ama haftada iki gün yayınlanan, yapımcısı ve sunucusu olduğu Stadyum programı için bölüm başı 34 bin 750 lira ödendiğini biliyoruz. TRT’nin kameralarıyla, TRT imkanlarıyla, TRT stüdyolarında çekilen Stadyum için Ersin Düzen’e haftada 69 bin 500, ayda 278 bin lira aktarılıyor."