Cinsel istismar davasında hakimler cübbelerini çıkardı

İzmir'de öğrencilerini taciz eden müdürün davasında hakimler, cinsel istismar mağduru kız çocuğunu cübbelerini çıkarıp kürsüden inerek dinledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Menderes ilçesinde, 2 yıl önce yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 kız öğrencisine 'porno film izlettiği' ve 'istismarda bulunduğu' iddiasıyla hakkında 102 yıl hapis cezası istemiyle dava açılan, 22 yıl aynı okulda görev yapan emekli müdür öğretmen 66 yaşındaki Adil Ş., bir yıldır tutuksuz yargılandığı davanın bugünkü davasında tutuklandı. Mahkemenin tutuklama kararı alkışlarla karşılandı.

KAZETE Genel Yayın Yönetmeni Berrin Gürçay Dilekçi'nin haberine göre, tacizci müdürün bir yıl aradan sonra tutuklanmasına karar veren İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi örnek bir davranış sergileyerek şikayetçi 13 yaşındaki S.Y.'nin kendini rahat hissetmesi için cübbelerini çıkardı. Gizli celsede, Mahkeme Heyeti Başkanı Bekir Yurtseven, üye hakimler Deniz Çimen Akyıldız ve Gürsel Diken cübbelerini çıkardıktan sonra kürsüden inerek istismara uğradığı sırada 11 yaşında olan S.Y.'nin yanına oturdular.