Gültekin Uysal'dan istismar tepkisi: Tırnaklarım avuçlarımı yırtıyor

6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarla ilgili Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, açıklama yaptı. Uysal, “Tırnaklarım avuçlarımı yırtıyor" diyerek olaya tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur Vakfı Onursal Başkanı Yusuf Ziya Gümüşel'in kızını 6 yaşında "evlendirdiğini" ve 13 yaşında nişan yaptığını kanıtlayan fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan tepki geldi.

Uysal, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Nerede yeri var bu rezaletin? Ne dinde ne de herhangi bir inançta... Ne Türklükte ne insanlıkta... Tırnaklarım avuçlarımı yırtıyor, dudaklarıma kan oturdu, "öfke" sözcüğü yetmiyor hâlimi anlatmaya!" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de konuyla ilgili bir açıklama yaptı: "Altı yaşında bir çocuğun bu fotoğrafı savcılık dosyasına girdiyse susma zamanı değildir! Hiranur Vakfı'nın odağındaki skandallar açığa çıkana, suç üreten vakıf/dernek görünümlü yapılanmalar denetlenerek yeterli önlemler alınana kadar bu konu gündemimizin en tepesinde olacak." (HABER MERKEZİ)