Gültekin Uysal: Kimliğinden utanan Bozdağ 'onur'dan dem vurmuş

DP lideri Gültekin Uysal, "Onuru olsa altılı masada olmaz" diyen Adalet Bakanı Bozdağ'a tepki gösterdi: "Kimliğinden utanan Bozdağ, ‘onur’dan dem vurmuş. Her yerinizden yolsuzluk akıyor."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Demokrat Parti Genel Başkanı (DP) Gültekin Uysal, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bugün AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'ndaki konuşmasında eski başbakanlardan Adnan Menderes'in askeri darbe sonrasında idam edildiğini hatırlatarak, "Rahmetli Menderes'in asılmasında eli olanların yanında Demokrat Parti'nin Genel Başkanı gitmiş o masada oturuyor. Azıcık onur olsa, azıcık Menderes'in ruhunun zerresi olsa o masada işi olur mu?" demişti.

Twitter hesabından açıklama yapan Gültekin Uysal, "Terörist dediği HDP’nin kapısına dayanan, kimliğinden utanan Sn Bozdağ, ‘onur’dan dem vurmuş; Her yerinizden ‘Onur’ ve ‘Ahlak’ın dışında yolsuzluk, usulsüzlük ve hukuksuzluk akıyor!" ifadelerini kullandı.

AK Parti için "Türkiye tarihinin en büyük yağma hareketi" diyen Uysal şöyle devam etti:

"Sonra, Menderes/Demokrat Parti kim, siz kim! Şehit Menderes bize ‘yarınlarda Türkiye’nin başına tarihin gördüğü en büyük yağma hareketi gelecek, kayıtsız şartsız onu destekleyin’ diye bir vasiyet bırakmadı, ‘Tek Adam’ ile mücadele mirası bıraktı; Yeter Söz Milletin" (HABER MERKEZİ)