Gülşen istanbul'da sahneye çıkacak: O akşam olacaklar için heyecanlıyım

Şarkıcı Gülşen, 11 Şubat'ta İstanbul'da konser vereceğini duyurdu. "O akşam olacaklar için heyecanlıyım" diyen şarkıcı, Volkswagen Arena'da dinleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Serbest bırakıldıktan sonraki ilk büyük halk konserini yılbaşında İzmir'de düzenleyen şarkıcı Gülşen, İstanbul'da dinleyiciyle buluşacağını duyurdu.

Konser haberini sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, 11 Şubat Cumartesi akşamı Volkswagen Arena'da sahneye çıkacak.

Gülşen, biletleri dün satışa çıkan konserle ilgili paylaşımında şunları söyledi:

"Büyük İstanbul kavuşmamız 11 Şubat'ta Volkswagen Arena'da. Nasıl özledim ve nasıl heyecanlıyım o akşam olacaklar için. geriye sayım başlasın!"

Gülşen, Nisan 2022'deki bir konserinde imam hatiplilere yönelik sözlerinin kaydedilip sosyal medyada yayınlanmasının ardından hedef gösterilmiş ve Ağustos 2022'de tutuklanmıştı.

Dört gün Bakırköy Cezaevi'nde kalan şarkıcı “konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla” tahliye edilmişti.

Serbest kaldıktan sonraki ilk büyük konserini yılbaşında İzmir Gündoğdu Meydanı'nda veren şarkıcı, "Sizi çok özledim. Hepinizi özlemle kucaklıyorum. İnanılmaz heyecanlıyım çünkü çok önemli bir akşam hem benim hem sizin için" demişti. (HABER MERKEZİ)