Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinden film: 'Haydi Tut Elimi'

BKM yapımı "Haydi Tut Elimi" filminden ilk fragman yayınlandı. Film, 26 Ocak 2024'te izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin başrolünde yer aldığı BKM yapımı "Haydi Tut Elimi" filminden ilk fragman yayınlandı. Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un üstlendiği filmin senaryosunu Uğur Güvercin, Cihan Deniz, Pelin Serin, Onur Ümit ve Ali Ateş kaleme aldı.

Başrollerini çocuk oyuncular Nil Özdemir, Ali Kerem Çömez, Zeynep Erdoğan ve Çınar Karçkay’ın ve Işıl Yücesoy’un paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda ise; Ada Demirer, Ezo Sunal, Sevinç Erbulak, Alp Kırşan, Doğan Akdoğan, Tuğçe Karabayır, Coşkun Demir ve Erhan Yazıcıoğlu gibi  isimler yer alıyor.

Film, 26 Ocak 2024'te izleyicilerle buluşacak.

"Haydi Tut Elimi" filminin konusu şöyle:

Dans tutkunu iki genç yetenek Duygu ve Kaan, yurtdışındaki dans okulunda eğitim alabilmek için seçmelere katılacaktır. Seçmelere katılmanın yoluysa “bir şarkının hikayesini” bulmaktan geçer. Duygu ve Kaan, en yakın arkadaşlarını da yanlarına alarak “malum şarkının hikayesi” için müthiş bir maceraya çıkar. Kimi zaman hüzün, kimi zaman da kahkaha dolu anlar yaşayacak olan gençlerimiz, macera dolu bu yolculukta; aile bağları ve arkadaşlık ilişkilerine ayna tutacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)