Grammy ödüllü müzisyen Chris Botti 17 Mayıs’ta İstanbul’da

Trompet virtüözü müzisyen Chris Botti, 17 Mayıs'ta İBB Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Grammy ödüllü trompet virtüözü, besteci Chris Botti, Kod Müzik organizasyonuyla, 17 Mayıs Cuma akşamı, saat 21.00’de, İBB Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verecek. Konserin biletleri 24 Ocak’ta Biletix’te satışa sunulacak.

Chris Botti, Sting, Paul Simon, Barbra Streisand, Lady Gaga, Tony Bennett, Frank Sinatra ve Aretha Franklin gibi müzik dünyasının devleriyle çalıştı. On stüdyo albümü ve sayısız canlı kayıtla caz müziğin zirvesinde yer alan Botti, kariyerinin son on üç yılında caz ve pop müziğin sınırlarını aşarak kendine özgü bir ün kazandı.

Sanatçı 2013 yılında "Impressions" albümüyle En İyi Pop Enstrümantal Albüm kategorisinde Grammy Ödülü kazandı. Ayrıca 2008’de "Italia" ve 2010’da canlı kayıt albümü "Chris Botti in Boston" ile üç adaylık aldı. Albümlerinin dördü Billboard caz albümleri listesinde bir numaraya ulaşırken, 2004’te People dergisinin “En Güzel 50 İnsan” listesinde yer aldı.

İstanbul’da kapalı gişe pek çok konsere imza atan Chris Botti, son olarak 2021 yılında Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’nin açılış konserleri kapsamında İstanbullu müzikseverlerle buluşmuştu.

 

Etiketler Chris botti caz konser