Göztepe namağlup seriyi 6 maça çıkardı

Süper Lig'de ilk yenilgisini geçen hafta yaşayan lider Aytemiz Alanyaspor, erteleme müsabakasında da Göztepe deplasmanından puan çıkaramadı. Göztepe ise yenilmezlik serisini 6 maça yükseltti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de 7'nci hafta erteleme maçında deplasmanda Göztepe'ye 1-0 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor, üst üste ikinci yenilgisini aldı.

Gürsel Aksel Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan müsabakada Göztepe, 70'nci dakikada Zlatko Tripic'in güzel golüyle 1-0 öne geçti. Sarı-kırmızlı ekip karşılaşmadan bu skorla galip ayrıldı.

Ligde ilk yenilgisini 5 Aralık Cumartesi günü Gençlerbirliği deplasmanında 2-1'lik skorla alan Aytemiz Alanyaspor, İzmir deplasmanından da puan çıkaramadı.

Üst üste ikinci yenilgisini alan ve 23 puanda kalan Aytemiz Alanyaspor, bu mağlubiyete rağmen aynı puana sahip olduğu Galatasaray ve Fenerbahçe'nin önünde averajla ilk sıradaki yerini korudu.

GÖZTEPE PUANINI 18'E YÜKSELTTİ

Bu sonuçla bu sezon 4'üncü galibiyetini alan Göztepe puanını 18'e çıkardı ve ligde 5'inci sıraya yükseldi.

Ligde yenilmezlik serisini 6 maça çıkaran sarı-kırmızılı ekibin tek golünü kaydeden Zlatko Tripic, ilk haftadaki Yukatel Denizlispor müsabakasının ardından 2'nci golüne imza attı.

SALİH UÇAN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Alanyaspor'da bu sezon 4'üncü kez sarı kartla cezalandırılan Salih Uçan, 13 Aralık Pazar günkü Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. (İZMİR/AA)