Görevimiz Tehlike filmlerinde takvim değişikliği yapıldı

"Görevimiz Tehlike 7" ve "Görevimiz Tehlike 8" filmlerini arka arkaya çekme planı korona virüsüne takıldı. Paramount, takvimde değişikliğe gitme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Paramount, Görevimiz Tehlike serisinin devam filmlerinde takvim değişikliği yapacak. "Görevimiz Tehlike 7" (Mission: Impossible 7) ve "Görevimiz Tehlike 8"i (Mission: Impossible 8) filmlerinin çekim tarihleri için yeni karar alındı

Beyazperde'nin aktardığına göre, "Görevimiz Tehlike: Fallout"un gişe başarısından sonra Paramount, film yapımcısı Christopher McQuarrie ve oyuncu Tom Cruise'la anlaşma yeniledi, hatta iki filmin arka arkaya çekilmesi için çalışmalara başladı. Çalışmalar ve planlar, korona virüsü salgını çıkana kadar planlı bir şekilde ilerledi. Ancak Paramount şu anda "Görevimiz Tehlike 7" (Mission: Impossible 7) ve "Görevimiz Tehlike 8" (Mission: Impossible 8) filmlerinin prodüksiyonlarını bölmeyi planlıyor çünkü korona virüsü salgını nedeniyle oluşan gecikmelerden plan başarılamadı. 

Takvim değişikliği kararı "Görevimiz Tehlike" dünyasında çekimlerin birleşik gecikmeleri ve Paramount’un yakında çıkacak olan "Top Gun: Maverick" çalışmaları nedeniyle alındı.