Görevden alınan eski bakan Ruhsar Pekcan'dan 'teşekkür' mesajı

Kendi şirketinden bakanlığına dezenfektan satışı ile gündeme gelen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından görevden alınan eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bir teşekkür mesajı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kendi şirketinden bakanlığına dezenfektan satışı ile gündeme gelen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararı ile görevden alındığı açıklanan eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, sosyal medya hesabı üzerinde bir teşekkür mesajı paylaştı. 

Pekcan mesajında, "Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk Kabinesinde teveccüh gösterip Ticaret Bakanlığına layık gördüğü için çok teşekkür ederim. Ayrıca, görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen sayın bakanlarımıza ve mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Eski bakan Pekcan mesajının devamında "Mehmet Muş Bey’e, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na atanan Sayın Derya Yanık Hanım'a ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na atanan Sayın Vedat Bilgin Bey’e yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün grup toplantısında yaptığı konuşmada, yerine Mehmet Muş'u atayarak görevden aldığı Ruhsar Pekcan'a teşekkür etmişti. 

Ruhsar Pekcan daha önce eşi Hasan Pekcan’a ait Nanoksia Biyoteknoloji firmasından 9 milyon liralık dezenfektan alındığı iddialarıyla gündeme gelmiş ve konuyla ilgili ilk kez dün açıklama yapmıştı. Pekcan, Nanoksia Biyoteknoloji şirketinden 507 bin 880 liralık ürün alındığını doğrularken, alımın piyasa fiyatlarından oldukça aşağıda, usulüne uygun bir biçimde gerçekleştirildiğini söylemişti. (HABER MERKEZİ)