Gonca Vuslateri, Cem Yılmaz'la barıştı: Niye küseyim?

Show Tv'de Ömür Sabuncuoğlu'na konuk olan oyuncu Gonca Vuslateri, Cem Yılmaz’la barıştığını açıkladı. Özel hayatıyla ilgili de konuşan Vuslateri, "Evliliğin en sevmediğim tarafı 'boşanmak'" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Gonca Vuslateri yeni filmi "Allah Yazdıysa Bozsun"un tanıtımı kapsamında Show Tv'de Ömür Sabuncuoğlu'na konuk oldu. Programda, yıllar önce Siyad ödül gecesinde kendisini “ti”ye alan Cem Yılmaz’la aralarındaki buzları erittiğini söyleyen Gonca Vuslateri, “Niye küseyim? Ülkenin önünde eğilecek komedi ustalarından biri. O gün ben kendi içimde ona kızdım. 'Niye böyle oldu?' diye. Enerji bana küskünlük olarak geri döndü ama zaman geçti. İlerde bir araya gelip, bir şeyler de yapabiliriz" dedi. 

'EVLİLİĞİN EN SEVMEDİĞİM TARAFI BOŞANMAK'

Özel hayatına dair konuşan Vuslateri, "İkinci evlilik olur mu?" sorusuna, "Evlilik güzel bir şey. Neden olmasın..." yanıtını verdi. Evliliğin en sevmediği tarafının "boşanmak" olduğunu söyleyen Vuslateri, "Güzel bir evliliğim vardı. Dünyevi farklılıklardan dolayı evliliğimiz bitti. Yeniden evlendiğini duydum. Önümüzdeki ay ben de evleneceğim" diyerek espri yaptı.

'MERAL OKAY, 'ÇOK İYİ BİR OYUNCU OLACAKSIN' DEDİ'

Meral Okay'ın hayatını değiştirdiğini belirten Vuslateri, "Arkadaşımın telefonundan telefonunu gizlice aldığım Meral Okay’ın karşısına çıktığımda bana ‘Dik dur’ dediği günü unutamıyorum. Oturdu, benimle saatlerce sohbet etti. 'Biraz sabret, çok iyi bir oyuncu' olacaksın dedi. Onu dinledim. Para kazanmak için çok çalıştım" ifadelerini kullandı.