Gökçek'in iddiasına İmamoğlu-Yavaş fotoğrafıyla cevap geldi

Melih Gökçek "Ekrem İmamoğlu İstanbul Mitingi'ne katılan Mansur Yavaş'ın elini sıkmadı" iddiasını ortaya attı. İBB Haber, Yavaş ve İmamoğlu'nun miting öncesi buluşmasından fotoğraf yayınladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Ekrem İmamoğlu'nun CHP'nin İstanbul'daki Milletin Sesi mitinginde tokalaşmadığını iddia etti. Twitter hesabından bir video yayınlayan Gökçek "Mansur güya İstanbul'da misafir... Ama Ekrem, resmen Mansur'a havasını atıyor..." iddiasında bulundu.  

Gökçek'e yanıt Twitter'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden haberler paylaşan İBB Haber isimli hesaptan geldi. İBB Haber, miting öncesi Florya'da buluşan Yavaş ve İmamoğlu'nun el sıkıştığı fotoğrafı paylaştı: "Bazı haber sitelerinde, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın miting alanında tokalaşmadığı iddia edildi. Halbuki İmamoğlu ve Yavaş, Florya’da buluştu ve mitinge birlikte gitti. 

Melih Gökçek ise bu paylaşımı alıntılayıp, iki görüntü arasında İmamoğlu ve Yavaş'ın kıyafetlerinin farklı olduğunu belirtip, iddiasını sürdürdü. (HABER MERKEZİ)