Gökçe Bahadır: Kendinize özel zaman ayırın, role çok daha kolay alışıyorsunuz

Gökçe Bahadır, Akbank Sanat'taki söyleşide "Günün belli bir saatini kendinize özel zaman olarak ayırmalısınız. Bunu yaptığınız takdirde role ve oyuna çok daha kolay alışıyorsunuz" diye konuştu.

Fotoğraf: Akbank Sanat
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 20. Akbank Kısa Film Festivali’nin jüri konuğu Gökçe Bahadır’ın Akbank Sanat binasındaki söyleşisine sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. 

Gökçe Bahadır, Festival Direktörü Selim Evci yönetiminde kariyerine dair deneyimlerini aktardığı söyleşide konuşmasının ardından katılımcıların sorularını yanıtladı, filmlerine dair önemli anekdotlar paylaştı.

Oyuncu, genç meslektaşlarına ‘"Öncelikle güne kendimi hazırlayarak başlıyorum. Günün belli bir saati kendinize özel zaman olarak ayırmalısınız. Bunu yaptığınız takdirde role ve oyuna çok daha kolay alışıyorsunuz. Çekimlerden önce görsel olarak canlandıracağınız karakteri her yönüyle özümsemeniz gerekecek. 20 yıllık oyunculuk kariyerim boyunca kendime özgü bir düzen oluşturarak ilerledim’’ diyerek hayatının günlük rutinine ve kariyerine dair detayları paylaştı.

FESTİVAL 4 NİSAN'A KADAR DEVAM EDECEK

Sinemaseverlerin ve sinema sektörünün buluşma noktası olan Akbank Kısa Film Festivali, sinema sanatı için kısa filmin öncü rolünün bilinciyle, bu alanda etkin bir platform oluşturmak üzere yoğun programıyla devam ediyor. Festival, 4 Nisan’a kadar Akbank Sanat'ta, Moda Sahnesi'nde ve çevrimiçi gösterimlerle devam edecek.