'Godzilla vs. Kong' pandemi dönemi rekorunu kırdı

"Godzilla vs. Kong" pandemi sürecinin açılış rekorlarının yeni sahibi oldu. Film, vizyondaki ilk beş gününde 48,5 milyon dolar hasılat elde etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adam Wingard yönetmenliğindeki "Godzilla vs. Kong", 31 Mart'ta hem ABD'de sinemalarla hem de HBO Max'te gösterime girdi. ABD Box Office verilerine göre, film, korona virüsü salgınının başından bugüne kadarki süreçte en fazla gişe hasılatı yapan film oldu.

Box Office Türkiye'nin haberine göre, "Godzilla vs. Kong", hafta sonunda 32,2 milyon dolar, ilk beş gün boyunca ise toplam 48,5 milyon dolar hasılata erişti ve pandemi sürecinin açılış rekorunun yeni sahibi oldu. Pandemi döneminin daha önceki açılış rekoru, 16,7 milyon dolar ile "Wonder Woman 1984"e aitti.

Çin'de ikinci hafta sonunda toplam 137 milyon dolara ulaşan "Godzilla vs. Kong", global olarak şu ana kadar 285,4 milyon dolara erişti.

"Godzilla vs. Kong", 1 Mayıs'a kadar HBO Max'te izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Godzilla ve King Kong'u karşı karşıya getiren filmin oyuncu kadrosunda Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Alexander Skarsgard, Brian Tyree Henry, Eiza Gonzalez, Demian Bichir gibi isimler bulunuyor.