Geri dönüşüm tesisindeki yangın saatler sonra söndürülebildi

Ankara İvedik'te bulunan bir atık kağıt dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Kapalı olduğu için kimsenin bulunmadığı tesisten yükselen alevler, saatler süren müdahaleye rağmen söndürülemedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Ankara Yenimahalle'deki İvedik Umum Hurdacılar Sanayi Sitesi'ndeki atık kağıt geri dönüşüm tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tesisteki kağıt ve plastikler nedeniyle yoğun dumanın oluştuğu yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
Olay sırasında kapalı olan iş yerinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.
Alevlerin zaman zaman parlama yapması nedeniyle itfaiye ekipleri zor anlar yaşarken, yangının çevredeki tesislere sıçramama için yoğun çaba sarf edildi. Ekipler bir yandan yangına müdahalede bulunurken diğer yandan da alevlerin ulaşmadığı hurda malzemeleri iş makineleriyle güvenli bir bölgeye taşıdı.

Ölen ya da yaralının olmadığı yangında 1 itfaiye eri ile 2 personel dumandan etkilendi. İtfaiye görevlisine olay yerinde bekleyen sağlık ekibi tarafından ambulansta müdahale yapıldı.

Yoğun duman nedeniyle yangına güçlükle müdahalede bulunan ekipler, yaklaşık 5 saat süren çabanın ardından yangını söndürdü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 7 ayrı istasyonun müdahale ettiği yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. (AA/DHA)

Etiketler Ankara İvedik yangın