Gergerlioğlu'ndan oğlunu engelleyen Ümit Özdağ'a: Öylesine ırkçısın ki...

Ümit Özdağ, kendisine soru soran Salih Gergerlioğlu'nu engelledi. HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu ise Özdağ'a tepki göstererek, "Öylesine ırkçısın ki babadan dolayı oğlu yargılıyorsun!" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Babala TV’de Oğuzhan Uğur’un sunduğu Açık Mikrofon’a konuk olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine soru sormaya gelen HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun oğlu Salih Gergerlioğlu’na daha soru sormadan babasının kendisinden sorumlu HDP Milletvekili olduğunu söyledi. Ömer Faruk Gergerlioğlu ise Özdağ'a, "Öylesine ırkçısın ki babadan dolayı oğlu yargılıyorsun!" sözleriyle tepki gösterdi.

Özdağ, programda kendisini tanıtması üzerine Salih Gergerlioğlu'nun sözlerini keserek, "Ümit Özdağ’dan sorumlu HDP Milletvekili olduğunu söyleyelim sen sorunu sormadan kamuoyu bunu bilsin” ifadelerini kullandı. 

Gergerlioğlu, bu sözlerin üzerine Twitter'dan Özdağ'ı etiketleyerek, "Oğluma babasını gerekçe göstererek söylediğin sözler bırak tek bir sorunu çözmeyi, kendinle kavgalı bir kişi olduğunu ortaya çıkartıyor. 25 yaşındaki oğlum Salih ve diğer gençler senden olgun ve akıllı çıktı. Öylesine ırkçısın ki babadan dolayı oğlu yargılıyorsun!" dedi. (HABER MERKEZİ)