George R.R. Martin korona virüsüne yakalandı, dizi galasına katılamadı

Korona virüsüne yakalanan George R.R Martin, Game of Thrones evreninde geçen "House of the Dragon" dizisinin dünya prömiyerine katılamadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yazar George R.R. Martin, San Diego Comic-Con etkinliklerinin ardından korona virüsüne yakalandı. Martin, 'Ateş ve Kan' (Fire & Blood) adlı eserinden ekrana taşınan "House of the Dragon" dizisinin 27 Temmuz’daki dünya prömiyerine katılamadı. 

Variety'nin aktardığı habere göre, Los Angelas’ta gerçekleştirilen prömiyerde konuşan HBO ve HBO Max’in içerik sorumlusu Casey Bloys, "Bugün buradaki konuşmama George R.R. Martin’i sunarak başlayacak ve onun bu yolculukta olmasının ne kadar harika olduğunu anlatacaktım. Maalesef George, Covid-19’a yakalandı, bu yüzden burada değil. Sanırım kendisini iyi hissediyor. Bu sebeple endişelenecek bir şey yok" dedi. 

Game of Thrones evreninde geçen "House of the Dragon" dizisi, ana hikâyeden 200 yıl öncesini konu ediniyor. Targaryen Hanedanı’nın öyküsünü anlatan dizi, 21 Ağustos 2022'de izleyicilerle buluşacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)