George R.R. Martin, 'House of the Dragon' hakkında konuştu: Birkaç bölümünü izledim ve bayıldım

George R.R. Martin, çekimleri tamamlanan "House of the Dragon" dizisinin bir kısmını izlediğini belirterek, yapımı sevdiğini aktardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - George R.R. Martin, Game of Thrones’un 200 yıl öncesinde geçecek ve Targaryen hanedanının tarihini anlatacak olan "House of the Dragon" dizisinin çekimlerinin sona erdiğini duyurdu. Diziden kesitler halinde kaba kurgular izlediğini belirten Martin, izlediklerine bayıldığını söyledi. 

Kayıp Rıhtım'ın Games Radar'dan aktardığına göre, Martin, "Birkaç bölümün kaba kurgusunu izledim ve bayıldım. Elbette daha yapılması gereken çok fazla iş var. Özel efektler, renk düzenlemeleri ve aklınıza gelen tüm post prodüksiyon süreçleri. Ama senaryo, yönetmenlik ve oyunculukların hepsi harika görünüyor. Umarım siz de onları benim kadar beğenirsiniz. Şapkamı Ryan ve Miguel’in ekibi ile muhteşem kadromuz için çıkartıyorum" ifadelerini kullandı. 

İlk sezonu toplamda 10 bölümden oluşacak dizinin başrol oyuncuları arasında Matt Smith, Emma D’Arcy, Milly Alcock, Olivia Cooke, Paddy Constantine ve Sonoya Mizuno gibi isimler yer alıyor. HBO üzerinden yayınlanacak dizinin yayın tarihi henüz bilinmiyor.