George Clooney: Trump başkan seçilmeden önce kızların peşinden koşan bir dangalaktı

Oyuncu George Clooney, ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ı Beyaz Saray yıllarından önce tanıdığını söyleyerek, "Dangalağın tekiydi... Kızların peşinden koşan bir adamdan ibaretti" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de Demokrat Parti'ye yakınlığıyla tanınan oyuncu George Clooney, ülkenin eski başkanı Donald Trump için "Başkan olmadan önce kızların peşinden koşan bir dangalaktı" dedi. Clooney, Trump'ın yeniden başkan seçilmemesini umduğunu söyledi.

'The Tender Bar' isimli yeni filminin tanıtımı için İngiltere'de bulunan Clooney, BBC kanalında Andrew Marr'ın sorularını yanıtladı. Clooney, ABD Başkanı Joe Biden'ın halk arasındaki desteğinin değişken olduğuna dair soruya "Trump'ınkiler de öyleydi" yanıtını verince konu eski başkana geldi. Andrew Marr bu noktada, Trump'ın Amerikan siyasetinde hâlâ söz sahibi olduğunu ve birçoklarının 2024 seçimlerinde yeniden aday olmasını beklediğini söyledi.

Clooney ise bunun üzerine, Trump'la başkan seçilmesinden önce bir emlak imparatoru ve televizyon ünlüsü olduğu dönemde çeşitli partilerde karşılaştığını ima etti; eski başkanın 'bir etken olmaya devam edeceğini' belirterek şöyle dedi: "Bu çok komik çünkü o dangalağın tekiydi. Onu başkan olmasından önce tanıyorum, kızların peşinden koşan bir adamdan ibaretti. Her dışarı çıktığımda yanıma gelir ve 'Şu kızın adı ne?' diye sorardı. Olduğu tek şey buydu."

Clooney bu sözlerinin ardından konuyu Trump'ın muhafazakâr destekçilerine getirdi; 'bir grup insanın Trump'ın aslında gerçek hayatta katlanamadığı şeylerin savunucusu olduğuna inanmasını' eleştirdi. Trump'ın bir daha aday olmaya çalışabileceğini de belirten Clooney, Amerikan halkının bu kez aynı şeyi yapmayacağını umduğunu söyledi. (DIŞ HABERLER)