Gençlik kolları başkan yardımcısından küfürlü derbi paylaşımı

CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç, Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yıkılsın Trabzon, enkazını göreyim, anasını..." şeklinde küfür içeren ifadeler kullandı. Bu sözlere tepki gösterilince CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkanı özür diledi. İlayda Kılınç ise hesabından "Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu olayla hiçbir alakası yoktur. Pişman olduğumu kamuoyuna bildirmek isterim" mesajını paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç, bugün oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi öncesi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.  

Kılınç'ın "Yıkılsın Trabzon, enkazını göreyim, anasını..." şeklinde hakaret ve küfür içeren ifadeler kullanması, sosyal medyadaki diğer kullanıcılardan tepki gördü.




İl BAŞKANI: GEREKENİ YAPACAĞIZ 

Bunun üzerine CHP Isparta Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Erkan, "Yapılan paylaşım yüzünden özür diliyoruz. Yapılması gereken işlemleri başlatacağız" açıklamasını yaptı.

'PİŞMAN OLDUĞUMU BİLDİRMEK İSTERİM'

Paylaşımın ardından İlayda Kılınç önce Twitter hesabını kapattı, daha sonra hesabını yeniden aktif hale getirerek videolu bir mesaj paylaştı.

Kılınç şunları söyledi: "Herkese merhaba, ben İlayda Kılınç. Yapmış olduğum paylaşım tamamen benimle alakalıdır, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu olayla hiçbir alakası yoktur. Pişman olduğumu kamuoyuna bildirmek isterim. Tüm Trabzon halkından, Trabzonspor camiasından ve sevenlerinden çok özür dilerim." (HABER MERKEZİ)