Gençlerbirliği oyuncusu Sio: Kanser değilim

Gençlerbirliği oyuncusu Giovanni Sio'nun kan değerlerinde normal olmayan bulgulara rastlandığını duyurdu. Sosyal medyada futbolcunun kanser olduğuna dair haberler yapıldı. Sio ise tetkiklerinde kanser bulgusuna rastlanmadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gençlerbirliği'nde oynayan Giovanni Sio'nun 'kanser olduğu' yönündeki iddialar yalanlandı. 

Gençlerbirliği Kulübü, Giovanni Sio'nun sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, İttifak Holding Konyaspor maçı sonrası rahatsızlanan Sio'nun Ankara Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleştirilen tetkiklerinde bazı kan değerlerinde standart dışı değerler saptandığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

 "Ankara Acıbadem Hastanesi'ndeki uzman doktorlar tarafından kulübümüze 'konsültasyonlar sonucunda teşhis için daha ileri tetkikler gerektiği ve futbolcunun bu süreçte antrenmana çıkmasının sakıncalı olabileceği' yönünde görüş bildirilmiştir. Bu süreçte Ankara'da bulunan futbolcumuzun sağlık durumuyla ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır."

BİR AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Kulübün bu açıklamasından sonra özellikle sosyal medyada futbolcunun 'kanser olduğu' yönünde yorumlar yapıldı. 

Yapılan tetkiklerde 31 yaşındaki forvetin kanser olmadığı anlaşılırken, tetkiklerinin daha ayrıntılı inceleneceği, farklı bir bulguya rastlanmazsa futbolcunun 1 ay dinlendikten sonra takıma katılacağı ifade edildi. Evinde istirahat eden Sio da bir açıklama yaparak kanser olmadığını söyledi. Astım olduğunu ifade eden ve kan değerlerinin incelendiğini söyleyen Sio, bir ay dinlendikten sonra takımla çalışmalara başlayacağını da söyledi.

Bu arada sahalardan uzun süre ayrı kalacak Fildişili futbolcunun sözleşmesinin feshedileceğine dair iddialara karşılık kırmızı siyahlı yönetimden yanıt geldi ve böyle bir durumun olmadığı belirtildi.  (SPOR SERVİSİ-AA)