Gelecek Partisi'nden açıklama: Başka partinin desteklenmesi söz konusu değil

Gelecek Partisi Sözcüsü Hasan Seymen, yerel seçimlerde genel merkez tarafından açıklanan isimler dışında başka partilerin adaylarının desteklenmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gelecek Partisi Sözcüsü Hasan Seymen, partisinin 31 Mart seçimlerine yönelik stratejisiyle ilgili açıklamada bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Seymen, "Gelecek Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde bazı seçim bölgelerinde kendi logosu ve kendi adaylarıyla, bazı seçim bölgelerinde ise ortak adaylarıyla; bir diğer seçim bölgelerinde ise adayın şahsına destek açıklamak suretiyle seçim stratejisini belirlemiştir. Ortak adaylar ve şahıslarına destek açıklanan adaylar daha önce genel merkezimizce belirlenip kamuoyuna açıklanmıştır. Gelecek Partisi olarak olarak önceden açıklanan isimlerin dışında herhangi bir adayın veya başka bir partinin desteklenmesi söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı. 

URFA VE MARDİN'DE AK PARTİ'YE DESTEK AÇIKLAMIŞLARDI

Gelecek Partisi’nin Urfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferit Çevik, AK Partili Zeynel Abidin Beyazgül’ü desteklemek üzere adaylıktan çekilmişti. Mardin’de de AK Parti adayı Urfa İl Başkanı Abdullah Erin’i destekleyeceklerini söyleyen Baysal, “Eksikleri olursa, hizmet yapmazsa eleştiririz, oy verdiğimiz için hesap da sorarız” demişti.

 

(HABER MERKEZİ)