Gelecek Partili Demiröz: Tayyip Erdoğan aileden biridir

Gelecek Partisi’ne yönelik eleştiriler yapılmasına tepki gösteren partisin kurucular kurulu üyesi Muhsin Emre Demiröz, "Bizi tiye alan zavallı muhalifler; size don olan bize gömlek olur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Muhsin Emre Demiröz, "Tayyip Erdoğan, tüm çatışmalarımıza rağmen aileden biridir. Eğer böyle yapmaya devam ederseniz, bizden çok siz üzüleceksiniz" dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demiröz, “Gelecek Partisi’ne ‘küçük parti’ sayın genel başkanımıza ‘küçük enişte’ diyerek aklınca bizi tiye alan zavallı muhalifler; size don olan bize gömlek olur. Tayyip Erdoğan, tüm çatışmalarımıza rağmen aileden biridir. Eğer böyle yapmaya devam ederseniz, bizden çok siz üzüleceksiniz” ifadelerini kullandı.

Demiröz daha sonra yaptığı paylaşımla bir önceki mesajını alıntılayarak, "İktidar trollerinden dertlenirken belediye trollerinin hedefi olmak da varmış. Organize kötülük ete kemiğe büründü, belediye trolleri olarak göründü. Biraz şaşırtın be!" dedi.

 

DAVUTOĞLU UYARMIŞTI

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında "Zor bir seçim olacak. Çoğu zaman genel başkanlardan icazet almadan açıklama yapan parti mensuplarına da sesleniyorum, lütfen susun. Zarar veriyorsunuz. Benim partim de olsa fark etmez. Genel başkanlar dışındaki herkesin susma vakti" uyarısında bulunmuştu. (HABER MERKEZİ)