Gazze'den İsrail'e roketler fırlatıldı, 3 İsrailli yaralandı

Gazze Şeridi'nden İsrail'in Aşkelon ve Tel Aviv kentlerine füze fırlatılması sonucu 3 İsrailli yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Filistin'in Gazze Şeridi’nden İsrail’e roket atılması sonucu Aşkelon'da 2, Tel Aviv’de ise 1 İsraillinin hafif yaralandığı açıklandı.

AA'nın haberine göre, İsrail acil servisi Kızıl Davut Yıldızı'ndan yapılan açıklamada, duyulan siren sesi sonrasında bir roketin Aşkelon kentine düştüğü, 60 yaşlarındaki 2 İsrailli kadının şarapnel parçalarıyla hafif yaralandığı ve iki kişinin de panik yaşadığı aktarıldı. 

Saldırı sonucu Aşkelon'da bir konutun da hasar gördüğü kaydedildi.

İsrail Ordu Radyosu'nda yer alan haberde de Aşkelon'daki bir binanın Gazze Şeridi'nden atılan bir roketle doğrudan vurulduğu belirtildi.

Kanal 12'nin haberinde ise Tel Aviv kentine düşen füze parçaları sonucu 1 İsraillinin hafif yaralandığı ifade edildi. Haberde yaralanan İsraillinin tedavi altına alındığı belirtildi.

İSRAİL AMBULANSI VURDU

Öte yandan İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki Deyr el-Belah kentinde bir ambulansı hedef aldı, saldırıda 1 acil servis çalışanı yaralandı.

Filistin Kızılayı X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, İsrail topçu birliklerinin, Deyr el-Belah'ta ölü ve yaralıları taşıyan 2 ambulansı hedef aldığını duyurdu. Ambulans ekibinden 1 kişi hafif yaralanırken, her iki araçta da hasar meydana geldi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler İsrail Filistin Gazze