Gazze'de vurulanları fotoğraflarken iki kardeşinin cenazesini gördü

Gazzeli Muhammed el-Mensi, İsrail saldırısında ölen ve yaralananların fotoğraflarını çekerken iki kardeşinin cansız bedenlerine rastladı. El-Mensi, o anları ağlayarak anlattığı bir videoyu paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Abluka altındaki Gazze'de İsrail'in saldırılarını belgelemek için ölen ve yaralananların hastanede fotoğraflarını çeken Filistinli genç, önüne gelen cansız bedenlerden ikisinin kardeşlerine ait olduğunu fark etti.

Muhammed el-Mensi isimli genç sosyal medyadan yayınladığı videoda, Gazze'deki Endonezya Hastanesi'nde yaşadıklarını anlattı. Videoda olay anını ve yaşadığı acıyı anlatan Muhammed şunları söyledi:

"Endonezya Hastanesi'nde İsrail'in saldırısında şehit olanları ve yaralananların fotoğrafını çekiyordum. Sonra bir de baktım ki, iki kardeşim şehit olmuş. Yahudilerin katliamlarını belgeliyordum ama kardeşlerimin şehit olduğunu öğrendim. Ahmed ve Yusuf şehit oldular. Allah rahmet eylesin, onlara dua edin. İki kardeşim de şehit oldu."

İsrail uçaklarının gece geç saatlerde Gazze'nin kuzeyindeki Tel Kuleybu bölgesine düzenlediği saldırılarda da 2'si kardeş 3 Filistinli öldürülmüştü. (AA)