Gaziantep Sumudica'nın kararını bekliyor

Süper Lig'in bu sezon iyi performans gösteren ekiplerinden Gaziantep FK'da gündem teknik direktör Marius Sumudica. Rumen hocaya yeni sözleşme teklifinde bulunan kulüp henüz teknik adamın kararını beklediklerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gaziantep Futbol Kulübü, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Teknik Direktör Marius Sumudica'ya miktar ücret artırımıyla birlikte yeni sözleşme teklifinin yapıldığını açıkladı. Kulüp açıklamasında Sumudica'nın kararının beklendiği açıklandı.

Açıklamada, dün Sivas'ta takımın kamp yaptığı otelde başkan Mehmet Büyükekşi'nin de katılımı ile bir toplantı düzenlendiği belirtildi.

Önceden planlanan toplantıda, takımın hedefleri, transfer planlaması ve Sumudica'nın sözleşme konularının gündeme geldiğinin ifade edildiği açıklamada, "Yapılan görüşmeler neticesinde, teknik direktörümüz Marius Sumudica’nın 30 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek sözleşmesinin yenilenmesi konusunda içerisinde bulunduğumuz pandemi koşulları da göz önüne alınarak, kulübümüz bütçesi dahilinde bir miktar ücret artırımıyla birlikte yeni sözleşme teklif edilmiştir" denildi.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN TEKLİF ALDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Açıklamada şöyle denildi: "Yönetim kurulumuz, teknik direktörümüz Marius Sumudica’yla önümüzdeki süreçlerde de çalışma isteğini yinelemiş olup, yapılan bu teklif karşısında hocamızın yanıtı beklenilmektedir. Teknik Direktörümüz Marius Sumudica, sözleşmesi süresince takımımızda kalmaya devam edecek olup gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir."

Gaziantep FK ile Süper Lig'de 17 haftada topladığı 31 puan toplayarak üçüncü sırada yer alan 49 yaşındaki teknik direktör, dün yaptığı açıklamada Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif aldığını açıklamıştı. (HABER MERKEZİ)