Ganalı güzellik kraliçesi Winifred Esi Sam'e Türkiye’den vize engeli

Ganalı güzellik kraliçesi Winifred Esi Sam, Türkiye'de gerçekleşen uluslararası güzellik yarışmasına Türkiye’den vize alamadığı için katılamadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ganalı güzellik kraliçesi ve model Winifred Esi Sam, Türkiye’de düzenlenen uluslararası bir güzellik yarışmasına Türkiye’den vize alamadığı için katılamadığını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sam, 10 Eylül’de Türkiye’de olması gerektiğini ancak kendisine vizenin 20 Eylül’de verildiğini söyledi. 

Sam paylaşımında, “Çalışanlarım aracılığıyla Türk büyükelçiliğini birçok kez arattım. Türk makamları bize çok yoğun olduklarını ve özel olarak vizemle ilgilenemeyeceklerini söyledi. Bu yüzden ülkemi Antalya’da temsil edemedim. Ve inanıyorum ki böyle bir sorunla karşılaşan tek kişi ben değilim" dedi. Antalya’daki Miss Auora International Yarışması'nı kazanma ihtimalinin çok yüksek olduğu belirten Sam, “Ülkelerin ve liderlerin böyle durumlarda ses çıkarma zamanı geldi. Bizim gibi ülkemizi temsil edecek kişilere daha fazla destek olunması gerekiyor. Özellikle hükümetten yardım bekliyoruz" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)