Gamze Sakallıoğlu'nun ölümü: Anne ve baba tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun anne ve babası tutuklandı. Otopsi raporunda Sakallıoğlu'nun boyun kemiğinin kırıldığı tespit edildi.

Gamze Sakallıoğlu
Google Haberlere Abone ol

Selçuk Arslan

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu ile ilgili soruşturmada anne ve babası gözaltına alındı. İfade verme işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen anne T.S. ve baba M.H.S. tutuklandı. 

Önceki gün Mazı Mahallesi Çocuk Mezarlığı mevkiinde ailesi ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, annesi tarafından yatağında hareketsiz halde bulunmuştu. Bunun üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edilmiş ve yapılan incelemede genç kızın yaşamını yitirdiği tespit edilmişti.

ANNE: GELİNİM VE ANNESİNDEN ŞÜPHELENİYORUM

Herhangi bir hastalığı olmayan Sakallıoğlu'nun boynunda kızarıklık olduğu bildirilmişti. Kesin ölüm nedeninin tespiti için cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Gamze Sakallıoğlu’nun otopsisinde boyun kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Bu gelişme üzerine babası M.H.S. ile annesi T.S. gözaltına alındı. 

Anne ve baba, ifade işlemlerinin ardından Bodrum Adliyesi'ne sevk edildi. Gamze Sakallıoğlu'nun annesi T.S, adliye girişinde gazetecilere konuştu. Anne T.S, "Kızım nasıl öldü hiçbir fikrim yok. Benim hakkımın aranmasını istiyorum. Ben yatağında ölü buldum. Birileri çocuğumu öldürmüş. Gelinimden ve annesinden şüpheleniyorum. Başkası da olabilir" dedi.

Anne T.S. ile babası M.H.S. çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.