Galatasaray'da 500 bin lira veren aday TV'ye çıkabilecek

Galatasaray'da başkanlık seçimi yaklaşırken; adaylar, 500 bin TL bağış yaptıkları takdirde kulüp televizyonunda ve YouTube hesabında adaylıklarıyla ilgili program yapabilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray'da kulüp televizyonuna çıkıp konuşma yapmak isteyen başkan adayı 500 bin lira ödeyecek. 

Konuyla ilgili alınan yönetim kurulu kararını resmi internet sitesinden yayımlandı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı, "17 Kasım 2020 tarihinde alınan yönetim kurulu kararı gereği, Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda yarışacak başkan adayları, kulübümüze 500 bin TL bağışta bulunmaları karşılığında Galatasaray Televizyonu’nda ve YouTube üzerinden adaylıklarıyla ilgili program yapabileceklerdir."

Adaylardan Burak Elmas ise karara tepki gösterdi. Elmas sosyal medyada konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Seçildiğimiz taktirde, kadim Galatasaray değerlerini her fırsatta paraya tahvil eden, yakışıksız zihniyete son vermek ilk görevimizdir. Galatasaray'ın yönetici koltukları da, mecraları da satışa çıkarılamaz, populist söylemlere ve eylemlere alet edilemez" dedi.

 

BEŞ ADAY VAR

Sarı-Kırmızılı kulüpte 19 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek başkanlık seçiminde 5 aday var. Burak Elmas, Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Yiğit Şardan ve Eşref Hamamcıoğlu adaylıklarını açıkladı. Daha önce adaylığını açıklayan Işın Çelebi ise geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısı ile aday olmayacağını açıkladı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler galatasaray kongre