Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi kurasında PSV Eindhoven çıktı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile eşleşti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şampiyonlar Ligi mücadelesine 2. ön eleme turundan başlayacak olan Galatasaray'ın rakibi belli oldu. Galatasaray, PSV Eindhoven ile eşleşti.

İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenen kura çekiminde Galatasaray, PSV Eindhoven ile eşleşti. Galatasaray ilk maçı deplasmanda oynayacak.  İlk maç 20-21 Temmuz, rövanş ise 27-28 Temmuz tarihlerinde oynanacak.

Galatasaray'ın gruplara kalması için ikinci ve üçüncü ön eleme turları ile play-off turunu geçmesi gerekiyor.

Galatasaray kulübü, kura çekimi öncesi muhtemel rakipleri arasında yer alan PSV Eindhoven ile ilgili şu bilgilendirmeyi yapmıştı: 

PSV EINDHOVEN: Galatasarayımızın olası rakiplerinden olan Hollanda temsilcisi, ligini 88 puanlı şampiyon Ajax’ın ardından 72 puanla ikinci sırada bitirdi. UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Granada, PAOK ve Omonia takımlarının arasında 12 puanla lider turlayan Eindhoven, son 32 turunda Olympiakos’a elendi. Oynadığı 45 maçta 27 golü bulunan Donyell Malen, takımın en skorer ismi olarak göze çarpıyor. Maçlarını 35 bin kişi kapasiteli Phillips Stadyumu’nda oynayan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörlüğünü Roger Schmidt yapıyor. (HABER MERKEZİ)