Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor maçları saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig takımları Avrupa sahnesine çıkıyor. Galatasaray Avrupa Ligi'nde, Trabzonspor ve Sivasspor Konferans Ligi'nde rakipleriyle karşılaşıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor'un maçları yarın oynanacak.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında yarın İskoçya ekibi St. Johnstone'u konuk edecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak. İsviçreli hakem Sandro Scharer'in yöneteceği müsabaka, D Smart Spor kanalından yayımlanacak.

Rövanş öncesi avantajlı bir skor almayı hedefleyen Galatasaray, turu geçmesi halinde play-off'ta Danimarka ekibi Randers ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, elenmesi durumunda ise UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Sırbistan ekibi Vojvodina ile Avusturya temsilcisi LASK arasındaki eşleşmenin galibiyle mücadele edecek.

TRABZONSPOR'UN MAÇI A SPOR'DA

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında yarın Norveç temsilcisi Molde'yi ağırlayacak. Medical Park Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak ve Almanya Futbol Federasyonundan Harm Osmers'in düdük çalacağı karşılaşma, A Spor kanalından naklen yayımlanacak. Eşleşmenin rövanş müsabakası ise 12 Ağustos Perşembe günü Norveç'in Molde kentinde yapılacak.

SİVASSPOR'UN MAÇI SAAT 18.00'DE

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor, Batum'a geldi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, kırmızı-beyazlı kafileyi taşıyan özel uçak, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'ndan havalandıktan 45 dakika sonra Batum Havalimanı'na iniş yaptı.
Batum'da otele yerleşen futbolcular, saat 18.00'de maçın oynanacağı Batum Stadyumu'nda yapacağı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamlayacak. Dinamo Batum ile Demir Grup Sivasspor, yarın TSİ 19.00'da karşılaşacak. Mücadelede Bosna Hersek Futbol Federasyonu'ndan Irfan Peljto görev yapacak. Maçı TRT Spor canlı olarak yayınlayacak. (HABER MERKEZİ)