Galatasaray 2-0'dan geri döndü, yenilmezlik serisini 17 maça çıkardı

Galatasaray, iki farkla geriye düştüğü maçta Kopenhag'la 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla Galatasaray, namağlup seriyi 17 maça yükseltti. Galatasaray bu maçlarda 14 galibiyet ve 3 beraberlik yaşadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında Danimarka ekibi Kopenhag'ı konuk etti.

RAMS Park'taki maça Galatasaray; Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi ilk 11'iyle başladı.

Kopenhag ise Grabara, Jelert, Diks, Vavro, Meling, Lerager, Falk, Diogo Gonçalves, Achouri, Elyounoussi ve Larsson'la maça çıktı.

Kopenhag, 35. dakikada Elyounoussi'nin golüyle öne geçti. Geri pasta kaleci Muslera'nın havalandırdığı top Galatasaray yarı sahasının ortasında Kopenhaglı oyuncularda kaldı. Hızlı gelişen atakta ceza sahasında topla buluşan Elyounoussi, topu göğsüyle kontrol edip yaptığı vuruşla ağları havalandırdı: 0-1

Kopenhag, 58. dakikada Diogo Goncalves'in golüyle farkı ikiye çıkardı: 0-2

73. dakikada Angelino'ya yaptığı faulün ardından ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Elias Jelert Kristensen oyundan atıldı ve Danimarka temsilcisi 10 kişi kaldı.

Galatasaray, 86. dakikada Sacha Boey'in attığı goller farkı bire indirdi. 88. dakikada Tete skoru 2-2 yapan golü attı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 2-2 beraberlikle sona erdi. Galatasaray bu sonuçla, yenilmezlik serisini 17 maça çıkardı.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (biri ligden çekilen Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı.

Sarı kırmızılılar bu sezon Süper Lig'de 4, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 1 olmak üzere çıktığı 11 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı. (HABER MERKEZİ)