Galatasaray ile Ankaragücü arasında Icardi kavgası

Ankaragücü Icardi'nin 'tribünlere sportmenlik dışı hareketi' iddiasıyla TFF'ye başvuracağını açıkladı. Sosyal medyada yayılan videoya 'montaj' diyen Galatasaray'ın da yargıya gideceği belirtildi.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 26. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Galatasaray'ı ağırladı. 

Sarı-kırmızılıların 3-0 kazandığı maçın ardından iki takım arasında 'Icardi' polemiği başladı.

Maç sonrası sosyal medyada Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'yle ilgili bir video dolaşıma sokuldu. Ardından Ankaragücü, Icardi hakkında "sportmenlik dışı hareket yaptığı" gerekçesiyle disiplin soruşturması başlatılması için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuru yapılacağını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "18 Şubat 2024 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü-Galatasaray müsabakasında, Galatasaray profesyonel futbolcusu Mauro Icardi'nin tribünlerimize doğru yapmış olduğu sportmenlik dışı hareketle ilgili olarak gerekli disiplin soruşturmasının başlatılması için TFF'nin ilgili kurullarına başvuru yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

GALATASARAY SUÇ DUYURUSU YAPACAK

Sosyal medyada dolaşan videonun 'montaj' olduğunu, Ankaragücü tribünlerinden Icardi'ye yabancı madde atıldığını savunan Galatasaray yöneticilerinin ise konuyla ilgili savcılığa suç duyurusu yapacağı iddia edildi. 

(SPOR SERVİSİ)