Galatasaray Başkanı Özbek: Hayal ettiğim gruplardan...

Galatasaray Başkanı Özbek, Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından "Hayal ettiğim gruplardan bir tanesi çıktı" yorumunu yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi 2-1 devirip 17. defa grup aşamasında mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray A grubunda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile eşleşti. 

Bugün Monaco'da yapılan kura çekimi sonrasında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, rakiplerini değerlendirdi. 

"Burası şampiyonların arenası. Ülkelerin şampiyonları burada. Cumhuriyet'in 100. yılında Türk futbolseverlere Şampiyonlar Ligi'nin o efsane müziğini dinleteceğiz. Güzel maçlar olacağına inanıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nin üstünden çıkan bir yıldızın da İstanbul'un üzerinden çıkması hasebiyle burada Türkiye'yi gururla temsil ediyoruz. Futbolun tüm güzelliklerini burada gördük." diyen Özbek şöyle devam etti:  

'EN GÜZEL SONUÇLARI BEKLİYORUM'

"Ben önümüzdeki maçlarda Galatasaray'ın kendine yakışır şekilde Türkiye'yi temsil edeceğinden ve en güzel sonuçları alacağından eminim. Hem Galatasaray hem Türkiye'ye bu kura hayırlı olsun. Taraftarlarımızı, 50 bin kişiyi Rams Stadyumumuza bekliyorum. Hayal ettiğim gruplardan bir tanesi çıktı." (HABER MERKEZİ)