Galatasaray 7. maçında 3. galibiyete ulaştı

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'da kamp yapan Galatasaray, son hazırlık maçında İtalya temsilcisi Fiorentina'yı 2-1 yendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Galatasaray, yeni sezon çalışmaları için yaptığı 7. hazırlık maçında İtalya temsilcisi Fiorentina'yı yenerek 3. galibiyetini aldı.

Maça iyi başlayan sarı-kırmızılı ekip, hücumda yeni transfer Haris Seferovic'in büyük katkısıyla 6. dakikada Kerem Aktürkoğlu, 42. dakikada da Emre Akbaba'nın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

AA'nın haberine göre ikinci yarıya da iyi giren ve oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, 60. dakikadan sonra çok sayıda değişiklik yaptı. Bu dakikadan sonra rakibine atak şansı veren sarı-kırmızılılar, 72. dakikada Sottil'in attığı gole farkın 1'e inmesini engelleyemedi. Maçın 78. dakikasında ilk 11'deki 10 oyuncuyu değiştiren Galatasaray, oyunun kontrolünü tamamen rakibine verdi.

Son dakikalardaki baskıya rağmen kalesini gole kapatan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Fiorentina karşılaşması öncesinde 6 maça çıkan Galatasaray, ikişer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşamıştı.

HAKEMİ FUTBOLCULAR DURDURDU

3 bin Galatasaray taraftarının izlediği maçın 36. dakikasında Fiorentina kalesinin arkasındaki sarı-kırmızılı taraftarların meşale yakması ve sahaya patlayıcı madde atması nedeniyle oyunu durduran hakem, takımların soyunma odasına gitmesini istedi.

Sergio Oliveira hakemin elinden topu alarak oyunun devam etmesini istedi. Sonrasında Galatasaray Kaptanı Fernando Muslera, önüne geçtiği hakeme sert bir şekilde itiraz ederek durdurmak istedi. Avusturyalı hakem Muslera'ya sarı kart verirken, araya iki takımın oyuncuları ile teknik ve idari ekipleri girdi. Kısa bir görüşmenin ardından maç 40. dakikada yeniden başladı.

Yeni sezon hazırlıkları için bu ay içinde Avusturya'ya 2. kez giden Galatasaray, 26 Temmuz'da başlayan kampı sonlandırdı. (HABER MERKEZİ)