Galatasaray 11 maç sonra sahasında kaybetti

Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'a 4-3 mağlup oldu. Bu yenilgiyle Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda 11 maç sonra kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 31'inci haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor'a 4-3 yenildi.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın gollerini DeAndre Yedlin, Emre Akbaba ile Çaykur Rizesporlu Yassine Meriah kendi kalesine atarken, Karadeniz ekibinin golleri ise Braian Samudio, Fernando Boldrin, Milan Skoda ve Fernando Andrade'den geldi.

Galatasaray bu sonuçla ligde 31'inci haftayı 61 puanla geçerken, Çaykur Rizespor ise puanını 34'e yükseltti.

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında 11 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, Çaykur Rizespor karşılaşmasından önce Türk Telekom Stadı'nda oynadığı 11 maçın 8'ini kazanıp, 3'ünde berabere kalmıştı.

Galatasaray, sahasında bu sezon ikinci kez maç kaybetti.

GALATASARAY, İLK GOLÜ YEDİĞİ 7 MAÇTA DA GALİBİYET GÖREMEDİ

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon ilk golü yediği 7 karşılaşmada da galibiyete ulaşamadı.

Sarı-kırmızılı ekip, ilk golü yediği maçlarda Kasımpaşa'ya 1-0, Fatih Karagümrük'e 2-1, İttifak Holding Konyaspor'a 4-3, Beşiktaş'a 2-0, MKE Ankaragücü'ne 2-1 ve Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilirken, Demir Grup Sivasspor ile de 2-2 berabere kaldı.

YEDLİN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Galatasaraylı futbolcu DeAndre Yedlin, karşılaşmada ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

ABD'li futbolcu, maçtaki ilk sarı kartını 52'nci dakikada ceza sahasında topa elle müdahale ettiği ve penaltıya neden olduğu pozisyonda, ikinci kartını ise Michalak'a yaptığı faul sonrası 79'uncu dakikada gördü.

Maçın hakemi Volkan Bayarslan, itirazları nedeniyle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e de sarı kart gösterdi.

ARDA TURAN, LİGDE 200'ÜNCÜ MAÇINA ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Gedson Fernandes'in yerine oyuna dahil olan Arda Turan, Süper Lig'de 200'üncü maçına çıktı.

Tecrübeli futbolcu, lig kariyerinde Galatasaray'ın yanı sıra Manisaspor ve Medipol Başakşehir formalarını giydi.

Süper Lig'de bir kez şampiyonluk sevinci yaşayan Arda Turan, toplamda 35 gol attı.

BÜLENT UYGUN İLE 2'DE 2 YAPTI

Çaykur Rizespor, ligin 30'uncu haftasında göreve başlayan teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde çıktığı iki maçı da kazandı.

Ligde geçen hafta evinde Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, bu hafta da Galatasaray deplasmanından üç puan çıkardı.

Bu haftaya kadar ligin deplasmandaki en az puan toplayan takımı konumundaki Çaykur Rizespor, dış sahada ikinci galibiyetini aldı. (İSTANBUL/AA)