GAİN’in yeni dizisi 'Mahsun J'nin galası yapıldı

Senaristliğini Öğünç Ersöz'ün üstlendiği BKM Mutfak yapımı 'Mahsun J' dizisinin galası dün akşam yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - GAİN’in yeni dizisi 'Mahsun J'nin galası Uniq İstanbul’da yapıldı. Sosyal medyada 'Röportaj Adam' adıyla tanınan Mahsun Karaca’nın başrolünde olduğu dizinin ilk iki bölümünün gösterimi yapıldı.

Yönetmenliğini 'Gibi' dizisinin ilk iki sezonunda da yönetmenlik yapmış olan Ömer Sinir'in üstlendiği 'Mahsun J'nin kadrosunda Mahsun Karaca’nın yanı sıra Eda Akalın, Mehtap Özdemir, Engin Yüksel, Tuğçe Yolcu, Yosi Mizrahi, Ayça Damgacı ve Fikret Urucu yer alıyor.

'BEN DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE YOĞUN BİR TEMPODA BULUNMAMIŞTIM'

Gösterim sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mahsun Karaca, "Çekimler çok zorlu geçti. Ben daha önce hiç böyle yoğun bir tempoda bulunmamıştım. Biliyorsunuz, ben İstanbul’a Adana’dan geldim, orada böyle soğuk yok. Çekimlerde neredeyse her gün hastaydım, hatta 9-10 defa serum vuruldum. Dizimiz ‘Mahsun J’ kuryelerin yaşadığı sıkıntıları, bir kuryenin yaşadığı hayat değişimini anlatıyor. Umarım izleyenler beğenir ve verdiğimiz emekler karşılığını bulur" ifadelerini kullandı. 

26 OCAK'TA GÖSTERİME GİRİYOR

Mutluluğu kovalayan kalabalıklar içinde Mahsun ve yakın arkadaşı Leyla’nın sıra dışı ve mizah dolu hikâyesini konu alan 8 bölümlük dizi, 26 Ocak'ta GAİN'de gösterime girecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)