Gain dizisi '10 Bin Adım'ın yılbaşında başlayacak 2. sezonundan fragman

Başrollerinde Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın yer aldığı "10 Bin Adım" dizisinin 2. sezonundan fragman yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın başrollerinde yer aldığı "10 Bin Adım" dizisinin 2. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezon, ilk iki bölümüyle yılbaşı gecesi Gain'de izleyicilerle buluşacak. 

Sağlık uzmanlarının her gün 10 bin adım yürünmesinin sağlıklı bir yaşam için önemli olması fikrinden hareketle oluşturulan "10 Bin Adım", eski sevgili Ezgi ve Mehmet'in hayatlarına bir amaç katarak birlikte yürümeye karar vermesini ve her yürüyüşte bu kararı gözden geçirmelerine sebep olacak çeşitli olaylarla karşılaşmaları ancak buna rağmen ısrarla her gün adımsayarı çalıştırıp yürümeye devam etmelerini anlatıyor. Başrollerinde Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Duygu Güzel Meriç oturuyor. Zamkinos Film imzası taşıyan filmin yapımcılığını Faruk Özerten ve Nisan Ceren Göçen yapıyor.

"10 Bin Adım"ın yılbaşı gecesi 00:30'da yayınlanacak 2. sezonunun ilk iki bölümü, ücretsiz olarak Gain'de izlenebilecek.